Anasayfa

Modele ciupag

Frunzele verzi sau Florile colorate sunt Simbol al prosperității si al 2, țimii și sunt purtate cu Drag Atât de Fetele DIN Sat, Cât și de femeile mature, mame sau bunici. Trifoiul cu patru foi este un modèle rar, ce simbolizează și atrage norocul în viață, iar trandafirul, laleaua, Floarea de crin sau de cireș se numără printre motivele florale preferate de cusătorese. Îți prezentăm Naomi modele de II Care au brodate aceste simboluri: IE elegantă DIN Zona muscelului, IE DIN Argeș, Cu trandafiri albaștri, IE DIN Oltenia, Cu Ornamente verzi, IE DIN Zona muscelului, Cu Flori de cireș sau IE colorată DIN Zona argeșului, Cu Model floral și géométrique… Altița – CIUPAG – Spăcel. Un despre vidéo: IA CU CIUPAG, trăire autentică, gândire creștină, valorizarea tradiției. Toate acestea sunt încununate în ființa faimosului meșter Popular AURELIA MATEI. Îi mulțumim Domnului Viorel Chifan pentru această înregistrare. Un motiv des brodat PE II-le românești este motivul Solar, evidențiat fie sub forma soarelui sau a florii-soarelui, Cât și stilizat, sub forma unui CERC. Este un Simbol ancestral, Care vorbește despré divinitate, despre căldura soarelui, dătătoare de viață şi generatoare de belșug, Dar și despre ciclul vieții. De ce această cheiță și nu populaireun “cheiță puricel”? Pentru că tot privind planșele de la 1900 DIN Colecția ELISA Brătianu, AM observat că Era des folosită la cămășile de Gorj. De altfel, la sugestia binevenită a unei prietene, planșele acestea de Gorj mi-au servit sursă de inspirație și Izvor de răspunsuri PE toată această perioadă de final.

Costum cu ciupag și cămăși cu ciupag, diferite MODELE și Culori… realizate de Meșter Popular Aurelia Matei https://www.facebook.com/viorel.chifan/videos/2102599563291482/numai un singur cuvant AM: minunata. De fapt cuvinte ar fi, Insa nu stric imaginea cu ele. Te felicit, stiu ce munca ai Depus, si ce satisfactie traiesti. Nimic nu e o intamplare, ASA este… La CAT mai multe si minunate creatii. Foto: Maria Elena Sandoval. {piatră vs Metale} {revoluția neolitică} Județul Timiș, acum ≈ 8500 de Ani…

Le Parța. Temišvar, Temeschburg, Temesvár, Timișoara – IMEX USA am încercat să folosesc Cât mai multe tehnici de cusut, fără să le Scot în evidență, Dar să le știu acolo. Pentru a fi IE o bluză trebuie să respecte un minim de aspecte PE lângă cusutul Integral de mână cu puncte de cusut românești (sunt și excepții, Dar acestea au spécifique zonal restrâns): – mânecă Lungă, oricât de Lungă, – croială tradițională DIN dreptunghiuri, – numar par de râuri PE piept, – Guler Cât mai Strâns PE lângă gât, nu Bluze cu umăr gol (decolteul Vine DIN despicătură) realizat cu bentiță și opțional cusături PE cutulițe (ciupag), feston (nu încrețiri asemănătoare bluzelor DIN comerț), – altiță PE umăr, – încreț Sub altiță (funcțional sau Decorativ), – Culori Cât mai Naturale, – MODELE în General abstractizate și nu Flori de ștergar sau fêté de masă/pernă etc.